Wednesday 26 December 2012

cron II



VISITA A LA FACULTAT D’ECONOMIA
El passat dimecres 9 de desembre, tots els alumnes que formen part de l’assignatura d’economia de 2n de Batxillerat, ens n’anàrem a la Facultat d’Economia de València, on per primera vegada, ens vam deixar d’imaginar com és el mon universitari i vam veure com és l’ambient que s’hi viu visitant abans que res la cafeteria ja que necessitàvem a agafar forces.
En aquesta visita a la facultat, ens esperaven Mari Luz Marco i Silvio Esteve, els quals ens van donar més informació que ens ha ajudat un poc més a tenir les nostres idees més clares per a saber per on encaminar el nostre futur. Aquesta xerrada, ens ha tingut que servir per a molt, ja que en pocs mesos, la majoria de nosaltres ens presentarem a la prova de la selectivitat, i per això tenim que tindre clar què és allò que ens agrada i al que volem dedicar-nos en un futur.

Tots dos, tant Mari Luz com Silvio, ens van insistir en la importància d’estudiar qualsevol carrera universitària en anglès, ja que tenim que aprofitar aquesta oportunitat que ens dóna la Universitat i que ens ajudarà en la nostra vida laboral, ja que molts de nosaltres ens veurem obligats a eixir a l’estranger degut a les circumstàncies en les que estem vivint.
A banda de destacar l’estudi universitari en anglès, ens van recordar que començant amb la prova de la PAU, la nota serà molt important per a prendre decisions. Ens condicionarà a poder estudiar el que volem en qualsevol facultat, a l’elecció d’horaris, a rebre beques, i més tard, per a fer les pràctiques i elegir on realitzar-les...
Ens explicaren la diferència entre les carreres que se’ns ofereixen, les quals són Economia, ADE, ADE + Dret, Finances i Comptabilitat, Turisme i International Business. Vam poder resoldre tots els nostres dubtes, i ens preguntaren què és el que ens agradaria estudiar a la vegada que ens donaren els seus consells.
Esperem que aquesta visita no siga l’última que fem durant aquest curs a la facultat, ja que en poc de temps, tenim l’oportunitat de presentar-nos a la Olimpíada, en la que esperem que algun de nosaltres resulte premiat.
Agraïm a Mari Luz i a Silvio que ens van rebre, ja que en el curs en el que ens trobem, necessitem tota la informació possible per a que la nostra elecció siga l’encertada i que no perdem el temps.

No comments:

Post a Comment